×

Opname

U wordt binnenkort opgenomen in verband met een behandeling of onderzoek. In het ziekenhuis wordt gemengd verpleegd, dit betekent dat op één kamer zowel dames als heren liggen. Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met de privacy. Indien u niet gemengd verpleegd wilt worden, kunt u dit al voor de opname aangeven bij de afdeling Zorgplanning.

De datum voor ziekenhuisopname wordt na het bezoek aan de specialist afgesproken in overleg met de afdeling Zorgplanning. Bij het vaststellen van de opnamedatum wordt rekening gehouden met uw persoonlijke wensen.

Zorgplanning

Poli Preoperatieve Screening
Voordat een opname voor een operatie of onderzoek wordt ingepland krijgt u op de Poli Preoperatieve Screening eerst een gesprek met de anesthesioloog. Deze bespreekt met u de narcose en bepaalt of verdere onderzoeken nodig zijn.

De exacte opnamedatum wordt zo snel mogelijk door de afdeling Zorgplanning ingepland. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, geef dit dan direct door aan de afdeling Zorgplanning. In overleg wordt dan een andere datum gepland. U kunt de afdeling Zorgplanning bereiken via telefoon: 0495 - 57 23 01.

Poli Preoperatieve Screening

Gratis WiFi

SJG Weert biedt een gratis WiFi-netwerk waarmee alle patiënten en bezoekers overal in het ziekenhuis kunnen internetten op hun eigen mobiele telefoon, tablet of laptop. De actuele inloggegevens die u nodig hebt om hier gebruik van te maken worden via bordjes o.a. in de centrale hal en het restaurant gecommuniceerd. Wanneer u opgenomen bent in het ziekenhuis krijgt u de gegevens via de verpleging van de afdeling.

NB We willen benadrukken dat de voorziening niet bedoeld is om zeer grote bestanden, zoals films, te downloaden of af te spelen, maar is geschikt voor normaal gebruik van websites, e-mail, sociale media en andere applicaties.

Wifi.jpg

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang