×

Patiëntverhalen

Bekijk alle nieuwsberichten

Adreswijziging

Wilt u een adreswijziging doorgeven, dan kan dat door een mail te sturen naar info@sjgweert.nl. Zet u ook uw geboortedatum in de mail zodat we zeker weten dat we de gegevens in uw dossier aanpassen. Als u in het ziekenhuis bent, kunt u ook even naar de balie van de afdeling Zorgplanning gaan om de wijzigingen door te geven. Dit geldt overigens ook als andere gegevens gewijzigd zijn, zoals de naam van uw huisarts of verzekeringsmaatschappij.

Veelgestelde vragen

Het gebruik van een mobiele telefoon is toegestaan, met uitzondering van de afdelingen of kamers waar elektronische bewakingsapparatuur aanwezig is of waar het via verbodsborden is aangegeven.

Het ziekenhuis is een openbaar gebouw en daarom mag er niet gerookt worden. Buiten is wel een rokerszone ingericht waar u kunt roken.

Als uw kind bij ons moet overnachten zijn er mogelijkheden om voor u als ouder ook bij uw kind te zijn. De verpleegkundige op de afdeling kan u hierover meer informatie geven.

Naast het recht op een uitstekende verzorging heeft u als patiënt nog andere rechten en plichten. Meer hierover kunt u lezen in de folder ‘Rechten en plichten van de patiënt'. Heeft u nog vragen over dit onderwerp, dan kunt u altijd terecht bij de afdeling Patiënteninformatie.

Bent u het afgelopen jaar iets verloren in het ziekenhuis? Omdat wij gevonden voorwerpen normaal gesproken een jaar bewaren is de kans groot dat wij het nog hebben. Kleding wordt slechts een maand bewaard. U kunt uw voorloren voorwerp(en) ophalen bij de balie van de Receptie en Beveiliging in de centrale hal. Wij vragen u wel om aan te tonen dat u de rechtmatige eigenaar bent. U kunt ook vooraf bellen, telefoon: 0495 - 57 21 00.

In uw afsprakenbrief staat altijd een routenummer vermeld. Door de bordjes in het gebouw te volgen komt u op de juiste plek terecht. De routenummers staan ook op de grote schermen in de centrale hal. Uiteraard kunt u ook altijd een gastvrouw of een medewerker van de receptie vragen om u te helpen.

Ja, dat kan. In de folder 'Inzage of kopie van uw
dossier' kunt u lezen hoe dit in z'n werk gaat.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang