×

Route

60

Telefoon

0495 - 57 26 26

Openingstijden

Maandag en donderdag: 08:45 - 17:00 uur
Dinsdag, woensdag en vrijdag: 08:30 - 17.00 uur

Interne Geneeskunde

Interne geneeskunde is gericht op ziekten van de inwendige organen. Denk bijvoorbeeld aan nierziekten, bloedziekten, infectieziekten, maag-, darm- en leverziekten, stofwisselings­stoornissen, kanker en ziekten die met hormonen te maken hebben. Bij interne geneeskunde houdt de internist zich bezig met het voorkomen, diagnosticeren en behandelen van deze ziekten. Ook zijn er andere zorgverleners die werken bij de poli Interne Geneeskunde. Samen proberen zij u zo goed mogelijk verder te helpen.

Aandachtsgebieden internisten

Dhr. A. Gajić, internist - vasculaire en endocrinologie
Mevr. L. Kuijpers-Mannaerts, internist - endocrinologie en nierziekten
Dhr. V. Marapin, internist-nefroloog - nierziekten, diabetes
Mevr. N. Peters, internist-oncoloog - oncologie en hematologie

Folders

Zorgtrajecten

Bij uw behandeling zijn zorgverleners van verschillende specialismen betrokken. Om uw behandeltraject zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen, hebben we alle stappen op elkaar afgestemd. Wij noemen dit een zorgtraject.

Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten

Oncologisch Netwerk Zuid-Oost Nederland

SJG Weert is onderdeel van het Oncologisch Netwerk Zuidoost-Nederland (OncoZON). OncoZON is een samenwerkingsverband van 9 ziekenhuizen en één radiotherapeutisch instituut in de regio Zuidoost-Nederland. Een professioneel netwerk van instellingen die de handen ineen hebben geslagen om in deze regio de best mogelijke zorg op het gebied van kanker te bieden. Uniek is dat alle instellingen hebben vastgelegd dezelfde procedures en werkwijzen te volgen. Zo weet de patiënt dat hij exact dezelfde topzorg krijgt in iedere instelling van het netwerk, dus dat hij bij OncoZON overal in goede handen is.

Voorkom onverwachte kosten

Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zondermeer vergoed door de zorgverzekering. Het is daarom verstandig om dit vooraf na te kijken zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang