×

Route

2e etage

Telefoon

0495 - 57 21 23

Openingstijden

24 uur per dag / 7 dagen per week

Bijzonderheden

Bloemen
Helaas mogen er géén bloemen en planten in potgrond op de verpleegafdeling staan. Ook een bos bloemen is om hygiënische redenen helaas niet toegestaan.

Keurmerken

Informatiebijeenkomsten

agenda.png

Verpleegafdeling 2 - Vrouw-Moeder-Kind centrum

In het Vrouw-Moeder-Kind centrum (VMK) worden niet alleen zwangere of  vrouwen met hun baby('s) verpleegd, maar ook kinderen tot 16 jaar en vrouwen die onder behandeling zijn van de gynaecoloog. De verpleegafdeling bevindt zich op tweede etage. Naast kamers die speciaal zijn ingericht voor kinderen, beschikt het VMK ook over kraamsuites, een couveusegedeelte en bedden voor operatiepatiënten en zwangeren. Ook is er voor kinderen een speelkamer aan het einde van de gang.

Bezoek
Ouders en partners zijn niet gebonden aan bezoektijden. Er zijn zelfs mogelijkheden om te blijven slapen. In verband met de veiligheid is de toegangsdeur van de afdeling van 19:30 - 08:00 uur op slot. Naast de deur zit een bel, als u aanbelt, komt iemand de deur voor u openmaken.

Het overige bezoek moet zich houden aan de bezoektijden:
11:00 - 11:30 uur
15:00 - 16:30 uur
18:00 - 19:30 uur

Couveusekamer:
11:00 - 11:30 uur
16:00 - 16:30 uur
19:00 - 19:30 uur
NB Voor de couveusekamer gelden specifieke regels. De verpleegkundige kan u hierover informeren.

Folders

Algemeen
Bekkenbodem
Operaties

Folders over zwanger worden, zwangerschap en bevalling zie: Verloskunde.

Geboorteaangifte nu online

In de gemeente Weert kunnen ouders de geboorte van hun kind(eren) digitaal aangeven. Dat kan ook in het ziekenhuis. U kunt hiervoor een afspraak maken via: www.weert.nl/geboorte.

Geboorteaangifte in het ziekenhuis

SKOO20120416-0521.jpg

Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten

Voorkom onverwachte kosten

Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zondermeer vergoed door de zorgverzekering. Het is daarom verstandig om dit vooraf na te kijken zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Eigen risico 'verblijf gezonde moeder'

Soms is het na de bevalling om medische redenen nodig dat uw kindje nog even in het ziekenhuis blijft. Uiteraard mag u dan als moeder bij uw kindje blijven. De kosten hiervan, (in tegenstelling tot alle andere ziekenhuizorg die is gerelateerd aan de geboorte van uw kindje), gaan ten koste van uw eigen risico. We willen u hierop attenderen om te voorkomen dat u wordt verrast door een rekening voor uw verblijf als 'gezonde moeder' in het ziekenhuis.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang