×

Werken in SJG Weert

Als je kiest voor werken in SJG Weert, kies je voor werken in een kleinschalig streekziekenhuis, midden in de stad. Samen met zo’n 1.100 collega’s lever je een bijdrage aan basiszorg van hoog niveau; direct aan het bed of op een van de ondersteunende afdelingen. Dat doe je met je collega’s binnen SJG Weert, maar zeker ook in samenwerking met onze partners in de regio. Persoonlijk contact, korte lijnen en gastvrijheid kenmerken onze manier van werken. De patiënt staat daarbij steeds op de eerste plaats.

Vacatures

vacatures.jpg
  
    Word jij onze nieuwe collega?
 

Open sollicitatie

Is er voor u geen vacature in de gewenste richting dan kunt u altijd een open sollicitatie sturen. Dit kunt u doen door uw cv en motivatie te sturen naar:

SJG Weert - Afdeling Personeel en Organisatie
Vogelsbleek 5 - 6001 BE Weert

Ook kunt u een e-mail sturen naar:
sollicitatie@sjgweert.nl

Vrijwilligerswerk in SJG Weert

SJG Weert dankt veel aan haar vrijwilligers. Dagelijks bieden ze patiënten in het ziekenhuis een helpende hand. Ook vrijwilliger worden? 

Vrijwilligerswerk

Sociaal werk binnen SJG Weert

SJG Weert wil vanuit een maatschappelijk bewustzijn iets betekenen voor mensen die niet zo gemakkelijk hun weg vinden in de wereld. Daarom zijn we een project gestart met het Pedagogisch Sociaal Werk (PSW). De eerste PSW werkplek is gestart in september 2009 in de keuken. Vervolgens kwamen de horecashop, de afdeling Logistiek en een parkeerwachter erbij. Inmiddels werken diverse cliënten van PSW op verschillende werkplekken in het ziekenhuis. Enkelen hebben inmiddels zelfs een vast contract! De medewerkers van PSW worden begeleid door een jobcoach. Daarnaast zijn op de verschillende werkplekken medewerkers van het ziekenhuis als co-werkers aangewezen. Zij geven instructies en kunnen, indien nodig, de cliënten tijdens het werk ondersteunen.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang