×

Verblijf

Op de verpleegafdeling waar u opgenomen wordt, informeert een verpleegkundige u verder over uw verblijf op de afdeling. Ook vindt u op elke kamer een welkomstklapper waarin alle belangrijke informatie over o.a. voeding en bezoek staat.

Maaltijden
Aan de hand van een menukaart kunt u dagelijks zelf de warme maaltijd samenstellen. De medewerker Service & Zorg kan u hierbij helpen. Voor de broodmaaltijden kunt u uw wensen altijd mondeling aan de medewerker Service & Zorg doorgeven.

Artsenbezoek
Specialisten in ons ziekenhuis werken nauw samen. Dit kan betekenen dat een andere arts (van hetzelfde specialisme) naar uw toestand komt informeren. Het is ook mogelijk dat een arts-assistent meewerkt aan de medische zorg.

Bezoek
Bezoek is van harte welkom. We waken er echter voor dat het geen belasting wordt voor u of uw medepatiënten. Daarom vragen we het bezoek niet langer dan een half uur te laten duren en te beperken tot 2 bezoekers per patiënt. Deze informatie is terug te lezen in de brochure.

Bezoektijden
Bezoektijden zijn dagelijks van 15:00 - 19:30 uur. Uitzonderingen gelden voor de afdelingen Intensive Care Unit / Coronary Care Unit (ICU/CCU) en het Vrouw-Moeder-Kind Centrum.

Bloemen
Een bloemetje is natuurlijk fijn om te krijgen. Helaas mogen er géén bloemen en planten in potgrond op de verpleegafdeling staan. Ook op de Intensive Care Unit / Coronay Care Unit (ICU/CCU) en het Vrouw-Moeder-Kind centrum (VMK) zijn bloemen om hygiënische redenen, niet toegestaan.

TV en telefoon
De patiëntenkamers zijn voorzien van televisie en telefoon. U bent rechtstreeks bereikbaar en bellen naar een vaste telefoon binnen de regio is gratis. Als u bent opgenomen kunt u gebruik maken van een gratis internetverbinding. De gebruikersnaam en het wachtwoord kunt u opvragen bij de receptiebalie in de centrale hal. Kosten van eventuele gevoerde telefoongesprekken kunnen bij ontslag uit het ziekenhuis betaalt worden bij de receptie in de centrale hal.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang