×

Registratie

Voor uw eerste bezoek aan de specialist moet u zich laten registreren in het patiëntenregistratiesysteem. Dit gebeurt bij het Planbureau. Deze afdeling vindt u aan de grote balie in de centrale hal, nadat u bent binnengekomen aan de linkerkant. De registratie draagt bij aan de patiëntveiligheid.

Onze medewerkers zijn verplicht om uw identiteit vast te stellen en u wordt verzocht zich te legitimeren met een geldig identiteitsbewijs. Het Planbureau maakt ook een foto van u. Bij het registreren van patiëntengegevens zijn zorgverleners en zorgverzekeraars verplicht uw burgerservicenummer (BSN) te gebruiken. De zorgverzekeraar vergoedt alleen rekeningen die voorzien zijn van een geldig BSN.

Adreswijziging

Wilt u een adreswijziging doorgeven, dan kan dat door een mail te sturen naar info@sjgweert.nl. Zet ook uw geboortedatum in de mail zodat we zeker weten dat we de gegevens in het juiste dossier aanpassen. Als u naar het ziekenhuis komt, kunt u ook bij de balie van het Planbureau de wijzigingen doorgeven. Dit geldt overigens ook als andere gegevens gewijzigd zijn, zoals de naam van uw huisarts of verzekeringsmaatschappij.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang