×

Faciliteiten

Parkeren
De inrit van de parkeergarage bevindt zich aan de Graafschap Hornelaan. Moet u een langere tijd parkeren, bijvoorbeeld vanwege een poliklinische ingreep dan is het interessant om een dagkaart te nemen, waarmee u tegen een lager tarief kunt parkeren

Restaurant en cadeauwinkel
Vanuit de centrale hal op de begane grond vindt u naast de SJG Weert Apotheek, de ingang van het restaurant. Het restaurant is zowel voor patiënten en bezoekers als voor medewerkers. Hier vindt u ook een cadeauwinkeltje waar u terecht kunt voor kranten, lectuur, kaarten, fruit of een cadeautje.

De openingstijden van het restaurant zijn:
08:00 - 19:30 uur  (maandag t/m vrijdag)
11:00 - 19:30 uur  (weekend en feestdagen)

Minder validen
Vanaf de openbare weg zijn speciale rolstoel- en scootmobielvriendelijke routes aangelegd. Indien u slecht ter been bent, kunt u zowel bij de hoofdingang als bij de ingang van de Spoedeisende Hulp een rolstoel lenen. Dit werkt met hetzelfde principe als bij winkelwagentjes: u gebruikt een 2-euromuntstuk, die u na gebruik terug krijgt.

Patiënteninformatie
Heeft u vragen en weet u niet zo goed waar u hiermee terecht kunt? Loop dan eens binnen bij de afdeling Patiënteninformatie. Deze afdeling vindt u aan de linkerkant in het restaurant, ter hoogte van de servicebalie. De medewerkers kunnen in veel gevallen uw vragen beantwoorden of u in contact brengen met iemand die dat wel kan.

Gratis WiFi

SJG Weert biedt een gratis WiFi-netwerk waarmee alle patiënten en bezoekers overal in het ziekenhuis kunnen internetten op hun eigen mobiele telefoon, tablet of laptop. De actuele inloggegevens die u nodig hebt om hier gebruik van te maken worden via bordjes o.a. in de centrale hal en het restaurant gecommuniceerd. Wanneer u opgenomen bent in het ziekenhuis krijgt u de gegevens via de verpleging van de afdeling.

NB We willen benadrukken dat de voorziening niet bedoeld is om zeer grote bestanden, zoals films, te downloaden of af te spelen, maar is geschikt voor normaal gebruik van websites, e-mail, sociale media en andere applicaties.

Wifi.jpg

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang