×

Faciliteiten

Parkeren
Het ziekenhuis beschikt over een betaalde parkeergarage en parkeerdek en een gratis fietsenstalling. De inrit voor auto's bevindt zich aan de Graafschap Hornelaan. Moet u een langere tijd parkeren, bijvoorbeeld vanwege een poliklinische ingreep dan is het interessant om een dagkaart te nemen, waarmee u tegen een lager tarief kunt parkeren

Restaurant en cadeauwinkel
Op de begane grond vindt u direct na de SJG Weert Apotheek de ingang van het restaurant. Het restaurant is zowel voor patiënten en bezoekers als voor medewerkers. Hier vindt u ook een cadeauwinkeltje waar u terecht kunt voor kranten, lectuur, prentbriefkaarten, bloemen, fruit of een cadeautje.

De openingstijden van het restaurant zijn:
08:00 - 19:30 uur  (maandag t/m vrijdag)
11:00 - 19:30 uur  (weekend en feestdagen)

Minder validen
Vanaf de openbare weg zijn speciale rolstoel- en scootmobielvriendelijke routes aangelegd. Indien u slecht ter been bent, kunt u zowel bij de hoofdingang als bij de ingang van de Spoedeisende Hulp een rolstoel lenen. Dit werkt met hetzelfde principe als bij winkelwagentjes: u gebruikt een 2-euromuntstuk, die u na gebruik terug krijgt.

Patiënteninformatie
Heeft u vragen en weet u niet zo goed waar u hiermee terecht kunt? Loop dan eens binnen bij de afdeling Patiënteninformatie. Deze afdeling vindt u tegenover de balie in het restaurant. De medewerkers kunnen in veel gevallen uw vragen beantwoorden en u anders in contact brengen met iemand die dat wel kan.

Gratis WiFi

SJG Weert biedt een gratis WiFi-netwerk waarmee alle patiënten en bezoekers overal in het ziekenhuis kunnen internetten op hun eigen mobiele telefoon, tablet of laptop. De actuele inloggegevens die u nodig hebt om hier gebruik van te maken worden via bordjes o.a. in de centrale hal en het restaurant gecommuniceerd. Wanneer u opgenomen bent in het ziekenhuis krijgt u de gegevens via de verpleging van de afdeling.

NB We willen benadrukken dat de voorziening niet bedoeld is om zeer grote bestanden, zoals films, te downloaden of af te spelen, maar is geschikt voor normaal gebruik van websites, e-mail, sociale media en andere applicaties.

Wifi.jpg

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang