×

Klacht of compliment

Klacht
Dagelijks maken veel mensen gebruik van de diensten van ons ziekenhuis. We doen ons best om dit voor iedereen zo prettig mogelijk te laten verlopen. Helaas lukt dit niet altijd. Bent u ontevreden? Dan vragen wij u dit met ons te delen. Mogelijk kunnen we uw ontevredenheid wegnemen en van uw ervaringen leren.

Een klacht indienen

Compliment
Wilt u een medewerker of afdeling een compliment geven of een positieve ervaring met ons delen? Laat het ons weten via onderstaand reactieformulier. We zorgen ervoor dat uw compliment op de juiste plek terechtkomt.

Een compliment geven

Zorgkaart Nederland
Tevreden of juist ontevreden over uw behandeling in SJG Weert? U kunt ook (anoniem) uw waardering achterlaten op Zorgkaart Nederland.

Privacyverklaring: 
SJG Weert kent een privacyverklaring die vertelt hoe we met uw gegevens omgaan en hoe we deze beschermen. De privacyverklaring kunt u hier lezen. 

Zorgkaart Nederland
Een van de grotere instrumenten die SJG Weert gebruikt om de patiënttevredenheid te toetsen is Zorgkaart Nederland. SJG Weert werkt hier actief aan mee door u als patiënt te vragen om een waardering over SJG Weert en/of over uw specialist op de website te plaatsen. We hebben hierbij bewust gekozen voor een onafhankelijke website die voor iedereen toegankelijk is. Enerzijds hopen we dat het voor onze patiënten makkelijker is om een beoordeling in te vullen en anderzijds zijn we meteen transparant over de uitkomsten: de reacties van onze patiënten zijn voor iedereen zichtbaar. Patiënten worden uitgenodigd om een reactie te plaatsen via posters, onze website en een kaart met uitleg die via de polikinieken en verpleegafdelingen verspreid wordt. Via Zorgkaart Nederland kunt u zelf een waardering (een reactie of beoordeling) invullen, maar ook de ervaringen van andere patiënten over uw specialist en over SJG Weert lezen.

Ja dat kan. In de folders ‘Online inzage of download van uw patiëntendossier’ en ‘Papieren kopie van uw patiëntendossier aanvragen’ kunt u lezen hoe dit in zijn werk gaat.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang