×

Route

Gebouw 2

Telefoon

0495 - 57 25 40

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00 uur

Bijzonderheden

Revalidatiegeneeskunde

De polikliniek Revalidatie is gelegen in 'SJG - Gebouw 2'. Dit is het gebouw rechts naast de slagbomen van de parkeerplaats. U herkent het aan het bord aan de gevel.


Revalidatiegeneeskunde is een medisch specialisme dat zich bezig houdt met de belemmeringen in het dagelijks functioneren die veroorzaakt worden door aandoeningen of ziekten. Het doel is zo lang en zelfstandig mogelijk te blijven functioneren, thuis en in uw eigen omgeving.

Tijdens het eerste bezoek op de poli Revalidatiegeneeskunde worden uw klachten besproken en wat er aan de behandeling vooraf gegaan is. De arts zal vragen wat uw verwachtingen zijn en wat u hoopt te bereiken. Hierna volgt een lichamelijk onderzoek. Zo nodig volgt aanvullend onderzoek zoals een foto of bloedonderzoek. Het eerste polikliniekbezoek duurt ongeveer 40 minuten.

Folders

Voorkom onverwachte kosten

Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zondermeer vergoed door de zorgverzekering. Het is daarom verstandig om dit vooraf na te kijken zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang