×

Route

Gebouw 2

Telefoon

0495 - 57 24 90

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00 uur

Keurmerken

LOGO-NIAZ-vierkant.jpg   

Reumatologie

De polikliniek Reumatologie is verhuisd naar 'SJG - Gebouw 2'. Dit is het gebouw rechts naast de slagbomen van de parkeerplaats. U herkent het aan het bord aan de gevel.


Reumatologie houdt zich bezig met het behandelen van ziekten en aandoeningen die pijn veroorzaken in het bewegingsapparaat, zoals botten, gewrichten, gewrichtkapsels, slijmzakjes, spieren en pezen. Klachten die bij reumatische aandoeningen voorkomen zijn o.a. moeilijk bewegen en pijn bij het bewegen door stijve spieren of gewrichten.

Behandeling
In de ochtend ondersteunen de reumaconsulenten de reumatoloog bij het spreekuur. Zij voeren het standaardonderzoek uit, zoals gewrichtsonderzoek, het meten van de bloeddruk en ze spreken met u de bloeduitslagen en medicatie door. Aansluitend bezoekt u de reumatoloog die verdere afspraken maakt over de behandeling.

Folders

Veelgestelde vragen

Heeft u een afspraak in SJG Weert in verband met (mogelijke) reumaklachten of bent u in SJG Weert onder behandeling bij de reumatoloog? Mogelijk heeft u vragen over uw behandeling, uw medicijngebruik of andere zaken. We hebben hier de meest gestelde vragen en antwoorden voor u op een rij gezet.

Vragen over uw ziekte, behandeling of afspraak in SJG Weert
Vragen over reumamedicatie

 Meer betrouwbare informatie over reuma is te vinden op de website van het Reumafonds.

Voorkom onverwachte kosten

Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zondermeer vergoed door de zorgverzekering. Het is daarom verstandig om dit vooraf na te kijken zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang