×

Route

Gebouw 2

Telefoon

0495 - 57 24 90

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00 uur

Keurmerken

LOGO-NIAZ-vierkant.jpg   

Reumatologie

De polikliniek Reumatologie is verhuisd naar 'SJG - Gebouw 2'. Dit is het gebouw rechts naast de slagbomen van de parkeerplaats. U herkent het aan het bord aan de gevel.


Reumatologie houdt zich bezig met het behandelen van ziekten en aandoeningen die pijn veroorzaken in het bewegingsapparaat, zoals botten, gewrichten, gewrichtkapsels, slijmzakjes, spieren en pezen. Klachten die bij reumatische aandoeningen voorkomen zijn o.a. moeilijk bewegen en pijn bij het bewegen door stijve spieren of gewrichten.

Behandeling
In de ochtend ondersteunen de reumaconsulenten de reumatoloog bij het spreekuur. Zij voeren het standaardonderzoek uit, zoals gewrichtsonderzoek, het meten van de bloeddruk en ze spreken met u de bloeduitslagen en medicatie door. Aansluitend bezoekt u de reumatoloog die verdere afspraken maakt over de behandeling.

Folders

Voorkom onverwachte kosten

Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zondermeer vergoed door de zorgverzekering. Het is daarom verstandig om dit vooraf na te kijken zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang