×

Route

Gebouw 2

Telefoon

0495 - 57 26 00 (maandag t/m vrijdag)

Openingstijden

Maandag, dinsdag en woensdag: 13:00 - 17:00 uur
Telefonisch bereikbaar van 8:00 - 17:00 uur

Plastische Chirurgie

Plastische Chirurgie heeft grofweg drie aandachtsgebieden: aanpassen van het uiterlijk, reconstructiechirurgie en hand- en polschirurgie.

Bij het aanpassen van het uiterlijk kun je denken aan het corrigeren van flaporen, borstvergrotingen en - verkleiningen en facelifts. Bij reconstructiechirurgie probeert de chirurg met een operatieve ingreep de vorm en/of functie te herstellen. Dat kan een litteken zijn naar aanleiding van een ongeval of bijvoorbeeld een borstreconstructie wanneer iemand een borstamputatie nodig heeft. Tot slot verzorgt de plastisch chirurg ook ingrepen aan handen en polsen met als doel de beweegfunctie te herstellen of te behouden. 

Folders

Kijk hier voor alle actuele Chirurgische Bijsluiters van de NVCP.

Zorgtrajecten

Bij uw behandeling zijn zorgverleners van verschillende specialismen betrokken. Om uw behandeltraject zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen, hebben we alle stappen op elkaar afgestemd. Wij noemen dit een zorgtraject.

Nieuws

Voorkom onverwachte kosten

Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zondermeer vergoed door de zorgverzekering. Het is daarom verstandig om dit vooraf na te kijken zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang