×

Route

Centrale hal

Telefoon

0495 - 57 23 01

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00 uur

Planbureau

Soms komt een ziekenhuisopname onverwacht, maar meestal wordt een opname vooraf ingepland. Dit gebeurt door het Planbureau. Zij verzorgen ook de registratie van uw patiëntgegevens als u voor de eerste keer in SJG Weert komt. 

Opnameplanning
Indien u in het ziekenhuis wordt opgenomen in verband met een behandeling of onderzoek wordt de opnamedatum via het Planbureau afgesproken. Bij het vaststellen van de opnamedatum wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw persoonlijke wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven wanneer u op vakantie gaat en dat u niet op een kamer wilt liggen met mannen én vrouwen. Als de omstandigheden het toelaten zullen de medewerkers dit bij het plannen van uw opname meenemen. 

Verplaatsing van een geplande operatie
Het kan gebeuren dat de geplande operatie niet door kan gaan, bijvoorbeeld omdat er een spoedgeval tussendoor is gekomen of dat de specialist zelf verhinderd is door onvoorziene omstandigheden. U wordt dan zo snel mogelijk hiervan op de hoogte gebracht. Mocht u zelf onverhoopt verhinderd zijn, geef dit dan direct door aan het Planbureau. In overleg wordt dan een andere datum gepland.

Folders

Voorkom onverwachte kosten

Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zondermeer vergoed door de zorgverzekering. Het is daarom verstandig om dit vooraf na te kijken zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang