×

Route

60

Telefoon

0495 - 57 21 80

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:00 uur

Bijzonderheden

Neurologie

Neurologie houdt zich bezig met het behandelen van aandoeningen aan het zenuwstelsel en het spierstelsel zoals de hersenen, het ruggenmerg, de zenuwen en de spieren. Dat betekent dat mensen met epilepsie, Multiple Sclerose (MS), de ziekte van Parkinson, dementie, spierziekten, hersentumoren, hernia en carpaal tunnel syndroom behandeld worden door onze neurologen. Ook mensen die hersenletsel hebben opgelopen na een ongeval of mensen die onlangs een hersenbloeding of herseninfarct (CVA) hebben gehad  worden door onze neurologen gezien.

CVA-nazorgpoli
Indien u te maken krijgt met een CVA kan de CVA-nazorgverpleegkundige op de CVA-nazorgpoli u helpen met het inzichtelijk maken van de ziekte. Ze kan u begeleiden bij (het herkennen van) klachten, medicijngebruik, het dagelijks functioneren, voeding en het bewegingsproces. Hiervoor is een speciaal spreekuur ingericht.

Folders

Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten

Voorkom onverwachte kosten

Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zondermeer vergoed door de zorgverzekering. Het is daarom verstandig om dit vooraf na te kijken zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang