×

Route

22

Telefoon

0495 - 57 21 40

Openingstijden

Maandag, woensdag en donderdag: 08:00 - 17:15 uur
Dinsdag: 08:00 - 18:00 uur (MRI tot 21:30 uur, 1 keer in de twee weken)
Vrijdag: 08:00 - 16:45 uur

Let op: van 8 juli t/m 16 augustus 2019 is de afdeling Medische Beeldvorming in verband met de zomervakantie niet geopend op dinsdagavond. De afdeling is dan geopen tot 17:15 uur.

Bijzonderheden

Fax: 0495 - 57 28 80

Keurmerken

LOGO-NIAZ-vierkant.jpg   

Medische Beeldvorming

Om een juiste diagnose te kunnen stellen heeft een arts soms afbeeldingen (foto's) nodig van uw organen. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan röntgenfoto's, MRI-scans en echografiën. Deze onderzoeken worden uitgevoerd op de afdeling Medische Beeldvorming.

Op de afdeling Medische Beeldvorming vinden diverse onderzoeken plaats variërend van kortdurende onderzoeken tot onderzoeken die meer voorbereiding vergen of waarvoor zelfs opname nodig is. Wilt u meer informatie over een van deze onderzoeken, dan verwijzen wij u naar het overzicht van de folders van Medische Beeldvorming.

Wachttijden
Voor elk onderzoek moet u een afspraak maken zodat we voldoende aandacht kunnen besteden aan onze cliënten. Hierdoor zijn de wachttijden tot een minimum beperkt. Voor de normale röntgenfoto's kunt u meestal nog dezelfde dag terecht. De wachttijd voor de overige onderzoeken varieert.

Onderzoeken met een spoedeisend karakter worden direct uitgevoerd. Als u wordt doorgestuurd door de huisarts, zal deze ons laten weten dat u eraan komt, zodat onze medewerkers al eventuele voorbereidingen kunnen treffen.

Folders

Wachttijden

De wachttijden worden één keer per maand bepaald en zijn daardoor een momentopname.
Het komt voor dat de genoemde tijden langer of korter zijn dan vermeld.

Kijk voor de actuele wachttijden in de kolom onderzoeken in het overzicht.

Belangrijke mededeling:

Voor een MRI-onderzoek vraagt een deel van de verzekeraars een verwijzing van de specialist. Een verwijzing van de huisarts is dan niet voldoende. Heeft u geen verwijzing van de specialist, dan is het verstandig om vooraf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar en te vragen of het onderzoek vergoed wordt.

Voorkom onverwachte kosten

Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zondermeer vergoed door de zorgverzekering. Het is daarom verstandig om dit vooraf na te kijken zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang