×

Route

44

Telefoon

0495 - 57 22 70

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00 uur

Bijzonderheden

Door langdurige afwezigheid van chirurg Joost Verkeyn zal hij de komende tijd geen spreekuren doen of operaties uitvoeren. Zijn werkzaamheden worden door de andere chirurgen overgenomen.

Chirurgie

Binnen de vakgroep Chirurgie wordt een grote verscheidenheid aan aandoeningen en klachten behandeld. Het is een van de meest brede specialismen binnen een ziekenhuis. Zo worden er onder andere wonden en infecties behandeld, tumoren bestreden en vaatproblemen opgelost.

Er zijn diverse spreekuren (zie overzicht in de rose balk hierboven) en diverse zorgtrajecten (zie lichtpaarse balk hieronder).

Folders

Zorgtrajecten

Bij uw behandeling zijn zorgverleners van verschillende specialismen betrokken. Om uw behandeltraject zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen, hebben we alle stappen op elkaar afgestemd. Wij noemen dit een zorgtraject.

Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten

Oncologisch Netwerk Zuid-Oost Nederland

SJG Weert is onderdeel van het Oncologisch Netwerk Zuidoost-Nederland (OncoZON). OncoZON is een samenwerkingsverband van 9 ziekenhuizen en één radiotherapeutisch instituut in de regio Zuidoost-Nederland. Een professioneel netwerk van instellingen die de handen ineen hebben geslagen om in deze regio de best mogelijke zorg op het gebied van kanker te bieden. Uniek is dat alle instellingen hebben vastgelegd dezelfde procedures en werkwijzen te volgen. Zo weet de patiënt dat hij exact dezelfde topzorg krijgt in iedere instelling van het netwerk, dus dat hij bij OncoZON overal in goede handen is.

Voorkom onverwachte kosten

Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zondermeer vergoed door de zorgverzekering. Het is daarom verstandig om dit vooraf na te kijken zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang