×

Route

88

Telefoon

0495 - 57 24 31

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag en zondag: 15:00 - 16:00 uur

Bijzonderheden

Keurmerken

LOGO-NIAZ-vierkant.jpg   

Ziekenhuisapotheek

De ziekenhuisapotheek zorgt ervoor dat u, wanneer u opgenomen bent in het ziekenhuis, op een veilige manier de juiste medicijnen krijgt. Om dat op een goede manier te kunnen doen is het van belang dat de specialist weet welke medicijnen u normaal gebruikt. Medewerkers van het Apotheek Service Punt maken daarom een actueel overzicht van uw medicijngebruik. Ook wanneer u na een opname weer naar huis mag, zorgen zij ervoor dat uzelf en uw apotheek op de hoogte zijn van eventuele veranderingen.

Advies en informatie
De ziekenhuisapotheek adviseert specialisten, verpleegkundigen en andere medewerkers in het ziekenhuis, maar heeft ook rechtstreeks contact met u als patiënt om u van de juiste informatie te voorzien.

Medicijnen na ontslag of bezoek aan de specialist
Naast de ziekenhuisapotheek is er sinds mei 2014 ook een zogenaamde poliklinische apotheek gevestigd in het ziekenhuis: de SJG Apotheek. De SJG Apotheek vindt u in de centrale hal van het ziekenhuis en is vooral bedoeld voor patiënten die direct na hun ontslag of polikliniekbezoek hun medicatie voor de eerste dagen mee willen nemen.

Folders

Voorkom onverwachte kosten

Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zondermeer vergoed door de zorgverzekering. Het is daarom verstandig om dit vooraf na te kijken zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang