×

Route

Centrale hal

Telefoon

0495 - 57 24 70
Fax: 0495 - 57 24 71

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 08:00 - 18:00 uur
Dienstapotheek: 18:00 - 08:00 uur
(avond-/nachturen en zon-/feestdagen)

Bijzonderheden

E-mail: sjgapotheek@ezorg.nl
Apotheker: mw. O. Strauven-Moonen.

SJG Apotheek

De SJG Apotheek is een poliklinische apotheek en is gevestigd in de centrale hal van het ziekenhuis. De apotheek is vooral bedoeld voor patiënten die direct na hun ontslag of polikliniekbezoek hun medicatie voor de eerste dagen mee willen nemen. Hier is het assortiment dan ook op afgestemd.

Uiteraard is het ook mogelijk voor bezoekers, omwonenden en medewerkers om hier hun medicatie op te halen. De SJG Apotheek is in samenwerking met het ziekenhuis en de regionale apothekers opgericht.

Voor het afhalen van medicijnen buiten de kantoortijden kunnen inwoners van de regio Weert terecht bij de zogenaamde dienstapotheek. Deze is eveneens gevestigd in de poliklinische apotheek binnen SJG Weert.

Ontslaggesprekken
Hebt u na uw opname medicatie nodig dan wordt u uitgenodigd bij de SJG Apotheek voor een ontslaggesprek. Hierin wordt alle medicatie die u na ontslag meekrijgt met u doorgenomen.

Folders

Voorkom onverwachte kosten

Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zondermeer vergoed door de zorgverzekering. Het is daarom verstandig om dit vooraf na te kijken zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang