Onze specialismen

Oncologie
Ouderen
Orthopedie

Oncologie is een belangrijk speerpunt voor ons ziekenhuis. Dit geldt in het bijzonder voor de behandeling van borstkanker en darmkanker.

Binnen de muren van het Alexander Monro Zuidoost Nederland locatie SJG Weert kunnen onze patiënten rekenen op de beste gespecialiseerde borst(kanker)zorg dichtbij huis.

Bekijk onze specialismen

Onze aandacht gaat in het bijzonder uit naar chronisch zieke ouderen.

Veel oudere patiënten hebben te maken met een combinatie van verschillende aandoeningen. Daarom worden onze geriaters vaak betrokken bij de behandeling, om een totaalbeeld te vormen en te zien wat er nodig is voor iemand: zowel in het ziekenhuis als thuis.

Bekijk onze specialismen

SJG Weert is specialist in heup- en knieprothesiologie. Wanneer uw gewricht versleten is (gewrichtsartrose) bekijkt een ervaren team van specialisten onder leiding van de orthopeed samen met u wat te doen. We bieden hiervoor verschillende behandelopties, van beweegadviezen tot een operatie voor een kunstgewricht.

Bekijk onze specialismen

Korte wachttijden 

De wachttijd voor een afspraak, onderzoek of behandeling verschilt per specialisme. Voor een aantal ingrepen hebben we op dit moment een zeer korte toegangstijd.

Staat u al een poos op de wachtlijst? Neemt u dan eens contact op met uw zorgverzekeraar. Via wachttijdbemiddeling kan er bekeken worden of er in een ander ziekenhuis eerder plek is.

 

  

Uitleg over artrose

Tijdens een voorlichtingsbijeenkomst geven de orthopeed, fysiotherapeut en verpleegkundige u uitleg over de klachten bij artrose en de behandelmogelijkheden.

Aanmelden 

Kosten

Niet alle onderzoeken en behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Het is verstandig om voorafgaand uw polis na te kijken, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Meer over kosten en vergoeding

Op zoek naar een baan, vrijwilligerswerk of een stage in ons ziekenhuis?

Vacatures 
Vrijwilligerswerk
Stage