×

Inloopspreekuur mantelzorgers in SJG Weert

26 maart 2019
Categorie: Algemeen

Ben jij mantelzorger? Een ziekenhuisopname brengt vaak nieuwe vragen met zich mee. Op dinsdag 2 april en dinsdag 7 mei organiseren SJG Weert en Punt Welzijn een inloopspreekuur voor mantelzorgers. Tussen 12:00 – 16:00 uur ben je van harte  welkom op de afdeling Patiënteninformatie in SJG Weert (Vogelsbleek 5 in Weert, tegenover de balie van het restaurant).

Tijdens het spreekuur zit er een mantelzorgondersteuner van Punt Welzijn klaar om al je vragen op het gebied van mantelzorg te beantwoorden. Het spreekuur is zowel bedoeld voor mantelzorgers van patiënten als voor SJG-medewerkers met mantelzorgtaken. We starten met een inloopspreekuur in april en mei, met het voornemen om dit spreekuur maandelijks te herhalen.

Punt Welzijn
Binnen Punt Welzijn staat een deskundig team klaar om mantelzorgers te informeren over wet & regelgeving, voorzieningen, bijeenkomsten en vormen van waardering voor mantelzorgers. Naast  bovengenoemd inloopspreekuur, komen de mantelzorgondersteuners van Punt Welzijn ook op huisbezoek of is een afspraak bij Punt Welzijn mogelijk. Neem contact op met Punt Welzijn voor de mogelijkheden.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over het inloopspreekuur contact op met:

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang