×

Faciliteiten

Parkeren
De inrit van de parkeergarage bevindt zich aan de Graafschap Hornelaan. Moet u een langere tijd parkeren, bijvoorbeeld vanwege een poliklinische ingreep dan is het interessant om een dagkaart te nemen, waarmee u tegen een lager tarief kunt parkeren

Restaurant en cadeauwinkel
Vanuit de centrale hal op de begane grond vindt u naast de SJG Weert Apotheek, de ingang van het restaurant. Het restaurant is zowel voor patiënten en bezoekers als voor medewerkers. Hier vindt u ook een cadeauwinkeltje waar u terecht kunt voor kranten, lectuur, kaarten, fruit of een cadeautje.

De openingstijden van het restaurant zijn:
08:00 - 19:30 uur  (maandag t/m vrijdag)
11:00 - 19:30 uur  (weekend en feestdagen)

Minder validen
Vanaf de openbare weg zijn speciale rolstoel- en scootmobielvriendelijke routes aangelegd. Indien u slecht ter been bent, kunt u zowel bij de hoofdingang als bij de ingang van de Spoedeisende Hulp een rolstoel lenen. Dit werkt met hetzelfde principe als bij winkelwagentjes: u gebruikt een 2-euromuntstuk, die u na gebruik terug krijgt.

Patiënteninformatie
Heeft u vragen en weet u niet zo goed waar u hiermee terecht kunt? Loop dan eens binnen bij de afdeling Patiënteninformatie. Deze afdeling vindt u aan de linkerkant in het restaurant, ter hoogte van de servicebalie. De medewerkers kunnen in veel gevallen uw vragen beantwoorden of u in contact brengen met iemand die dat wel kan.

Gratis kaartje

Het is altijd leuk om een kaartje te krijgen als je in het ziekenhuis ligt. Om het nog makkelijker te maken bieden we u de mogelijkheid om gratis een kaart te versturen via onze website. U hoeft alleen een kaart te kiezen en het bijbehorende formulier in te vullen, dan zorgen wij voor het printen en de bezorging. Dit wordt gedaan door een van onze gastvrouwen. Houdt er wel rekening mee dat kaarten die op vrijdag na 12:00 uur aangevraagd zijn, pas op maandag worden bezorgd. Heeft de geadresseerde het ziekenhuis verlaten dan sturen wij de kaart door naar het thuisadres.

Als u wilt weten op welke verpleegafdeling de patiënt ligt, kunt u dit navragen bij de patiënt of familie. In verband met privacy verstrekt het ziekenhuis deze informatie niet.

Verstuur een kaartje

Veelgestelde vragen

Om de rust van de patiënten te bewaken is het niet toegestaan om een bezoek te brengen buiten de aangegeven tijden. Voor ouders van minderjarige kinderen en voor mantelzorgers maken wij echter een uitzondering. Bent u mantelzorger, dan kunt u in bijzondere situaties en in overleg met de verpleegkundige, een zorgbadge aanvragen, zodat u ook buiten de bezoektijden naar binnen kunt.

Bezoektijden

Het gebruik van een mobiele telefoon tijdens uw bezoek is op een aantal afdelingen toegestaan. Behalve op de Intensive Care / Coronary Care, Spoedeisende Hulp en couveusekamer moet uw telefoon altijd uitgeschakeld zijn of op vliegtuigstand staan, dit vanwege de gevoeligheid van de apparatuur. Twijfelt u, vraag er dan gerust naar.

Op iedere patiëntenkamer staat een telefoon waarop u de patiënt rechtstreeks kunt bereiken. Het juiste nummer vindt u op het kaartje dat u van de patiënt zelf of van de verpleegkundige heeft gekregen. Heeft u geen kaartje gekregen, dan kunt u het nummer ook vragen bij de afdeling Receptie & Beveiliging, telefoon: 0495 - 57 21 00.

U kunt eventueel de patiënt op zijn mobiele telefoon bellen. Op een aantal afdelingen zijn mobiele telefoons toegestaan.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang