×

Gratis kaartje

Het is altijd leuk om een kaartje te krijgen als je in het ziekenhuis ligt. Om het nog makkelijker te maken bieden we u de mogelijkheid om gratis een kaart te versturen via onze website. U hoeft alleen een kaart te kiezen en het bijbehorende formulier in te vullen, dan zorgen wij voor het printen en de bezorging. Dit wordt gedaan door een van onze gastvrouwen. Houdt er wel rekening mee dat kaarten die op vrijdag na 12:00 uur aangevraagd zijn, pas op maandag worden bezorgd. Heeft de geadresseerde het ziekenhuis verlaten dan sturen wij de kaart door naar het thuisadres.

Als u wilt weten op welke verpleegafdeling de patiënt ligt, kunt u dit navragen bij de patiënt of familie. In verband met privacy verstrekt het ziekenhuis deze informatie niet.

Verstuur een kaartje

Patiëntenpost

Post voor patiënten kunt u richten aan:

SJG Weert
Naam, afdeling en/of kamernummer
Vogelsbleek 5
6001 BE Weert

Telefonisch contact

Op iedere patiëntenkamer staat een telefoon waarop u de patiënt rechtstreeks kunt bereiken. Het juiste nummer vindt u op het kaartje dat u van de patiënt zelf of van de verpleegkundige heeft gekregen. Heeft u geen kaartje gekregen, dan kunt u het telefoonnummer ook vragen bij de afdeling Receptie & Beveiliging, telefoon: 0495 - 57 21 00.

U kunt eventueel de patiënt op zijn mobiele telefoon bellen. Op de meeste afdelingen zijn mobiele telefoons toegestaan tenzij er gevoelige apparatuur aanwezig is, zoals op de afdeling Intensive Care Unit / Coronary Care Unit (ICU/CCU).

Veelgestelde vragen

Om de rust van de patiënten te bewaken is het niet toegestaan om een bezoek te brengen buiten de aangegeven tijden. Voor ouders van minderjarige kinderen en voor mantelzorgers maken wij echter een uitzondering. Bent u mantelzorger, dan kunt u in bijzondere situaties en in overleg met de verpleegkundige, een zorgbadge aanvragen, zodat u ook buiten de bezoektijden naar binnen kunt.

Bezoektijden

Het gebruik van een mobiele telefoon tijdens uw bezoek is toegestaan. Vanwege de gevoeligheid van de apparatuur moet uw mobiele telefoon echter op de afdelingen Intensive Care Unit / Coronary Care Unit, SEH, couveusekamer en Operatieafdeling altijd uitgeschakeld zijn of op vliegtuigstand staan. Twijfelt u, vraag er dan gerust naar.

Op iedere patiëntenkamer staat een telefoon waarop u de patiënt rechtstreeks kunt bereiken. Het juiste nummer vindt u op het kaartje dat u van de patiënt zelf of van de verpleegkundige heeft gekregen. Heeft u geen kaartje gekregen, dan kunt u het telefoonnummer ook vragen bij de afdeling Receptie & Beveiliging.
Telefoon:  0495 - 57 21 00.

U kunt eventueel de patiënt op zijn mobiele telefoon bellen. Op de meeste afdelingen zijn mobiele telefoons toegestaan.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang