×

Auto

Wanneer u met de auto komt treft u bij alle invalswegen van Weert blauwe ANWB-borden aan. U kunt betaald parkeren in onze eigen parkeergarage of op het parkeerdek. De inrit bevindt zich aan de Graafschap Hornelaan.

Parkeertarieven
De eerste 15 minuten kunt u gratis parkeren. Daarna betaalt u € 1,10 (15 - 60 minuten) en voor elke volgende 30 minuten € 0,60. Bent u uw kaart verloren, dan kunt u voor € 5,10 een dagkaart halen bij de receptie in de centrale hal.

Dag- en weekkaarten
Wanneer u het ziekenhuis meerdere keren per dag bezoekt kan het voordeliger zijn om een dagkaart te kopen. Hiermee kunt u gedurende 24 uur onbeperkt in- en uitrijden. De dagkaart kunt u bij de receptie in de centrale hal kopen tegen inlevering van uw parkeerkaart en kost € 5,10.

Als u als bezoeker of als patiënt, meerdere keren per week van de parkeergelegenheid gebruik maakt, kunt u een weekkaart kopen. Hiervoor heeft u een aanvraagformulier nodig dat verkrijgbaar is op de afdeling of polikliniek die u bezoekt. Met het aanvraagformulier kunt u bij de receptie in de centrale hal de weekkaart kopen tegen inlevering van uw dagkaart en betaling van € 10,20.

Gereserveerde plaatsen voor invaliden
Voor bezoekers met een invalidenparkeerkaart zijn plaatsen gereserveerd op het bovendek voor de hoofdingang. Het is ook mogelijk bezoekers te laten in- en uitstappen voor de hoofdingang.

Gebouw-klein.jpg

Trein

De trein brengt u tot in het centrum van Weert. Het ziekenhuis bevindt zich op circa 15 minuten loopafstand van het NS station. Als u het station verlaat, volgt u de Stationsstraat en de Langstraat tot aan de St. Martinuskerk. Voorbij de kerk slaat u rechtsaf en volgt de weg (bocht links, bocht rechts) tot u uitkomt op de Emmasingel. U steekt nu de straat over en volgt de Vogelsbleek. Na ongeveer 250 meter ziet u aan de linkerkant SJG Weert liggen. Voetgangers kunnen de ingang bereiken via een zebrapad halverwege het parkeerdek.

Bus

Stadsdienst Weert
Lijn 1      Boshoven 
Lijn 2      Laar - Molenakker
Lijn 3      Leuken - Centrum

Regiobus
Lijn 73    Roermond - Ittervoort - Weert
Lijn 74    Stramproy - Weert - Nederweert

Veelgestelde vragen

Om de rust van de patiënten te bewaken is het niet toegestaan om een bezoek te brengen buiten de aangegeven tijden. Voor ouders van minderjarige kinderen en voor mantelzorgers maken wij echter een uitzondering. Bent u mantelzorger, dan kunt u in bijzondere situaties en in overleg met de verpleegkundige, een zorgbadge aanvragen, zodat u ook buiten de bezoektijden naar binnen kunt.

Bezoektijden

Het gebruik van een mobiele telefoon tijdens uw bezoek is op een aantal afdelingen toegestaan. Behalve op de Intensive Care / Coronary Care, Spoedeisende Hulp en couveusekamer moet uw telefoon altijd uitgeschakeld zijn of op vliegtuigstand staan, dit vanwege de gevoeligheid van de apparatuur. Twijfelt u, vraag er dan gerust naar.

Op iedere patiëntenkamer staat een telefoon waarop u de patiënt rechtstreeks kunt bereiken. Het juiste nummer vindt u op het kaartje dat u van de patiënt zelf of van de verpleegkundige heeft gekregen. Heeft u geen kaartje gekregen, dan kunt u het nummer ook vragen bij de afdeling Receptie & Beveiliging, telefoon: 0495 - 57 21 00.

U kunt eventueel de patiënt op zijn mobiele telefoon bellen. Op een aantal afdelingen zijn mobiele telefoons toegestaan.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang