×

Gratis kaartje

Het is altijd leuk om een kaartje te krijgen als je in het ziekenhuis ligt. Om het nog makkelijker te maken bieden we u de mogelijkheid om gratis een kaart te versturen via onze website. U hoeft alleen een kaart te kiezen en het bijbehorende formulier in te vullen, dan zorgen wij voor het printen en de bezorging. Dit wordt gedaan door een van onze gastvrouwen. Houdt er wel rekening mee dat kaarten die op vrijdag na 12:00 uur aangevraagd zijn, pas op maandag worden bezorgd. Heeft de geadresseerde het ziekenhuis verlaten dan sturen wij de kaart door naar het thuisadres.

Als u wilt weten op welke verpleegafdeling de patiënt ligt, kunt u dit navragen bij de patiënt of familie. In verband met privacy verstrekt het ziekenhuis deze informatie niet.

Verstuur een kaartje

Algemene bezoektijden

15:00 - 19:30 uur

Vrouw-Moeder-Kind centrum VMK

11:00 - 11:30 uur
15:00 - 16:30 uur
18:00 - 19:30 uur

Intensive Care Unit / Coronary Care Unit

13:30 - 14:00 uur
(weekend & feestdagen tot 14:30 uur)
18:30 - 19:30 uur

Veelgestelde vragen

Om de rust van de patiënten te bewaken is het niet toegestaan om een bezoek te brengen buiten de aangegeven tijden. Voor ouders van minderjarige kinderen en voor mantelzorgers maken wij echter een uitzondering. Bent u mantelzorger, dan kunt u in bijzondere situaties en in overleg met de verpleegkundige, een zorgbadge aanvragen, zodat u ook buiten de bezoektijden naar binnen kunt.

Bezoektijden

Vanwege de privacywetgeving is het niet mogelijk om aan iedereen telefonisch informatie te geven over een patiënt. Dit mag alleen aan de door de patiënt aangewezen contactpersoon. Deze kan dan anderen informeren over de gezondheidssituatie van de patiënt. De contactpersoon kan, bij voorkeur, tussen 14:00 - 15:00 uur, naar de afdeling bellen voor informatie. Daarnaast zal de arts of een verpleegkundige zelf contact opnemen met de contactpersoon als de situatie van de patiënt dusdanig verandert dat dit nodig is. Wilt u gebeld worden, bijvoorbeeld als de patiënt na een operatie of onderzoek terug is op de afdeling, dan kunt u hierover afspraken maken met de verpleging.

Het gebruik van een mobiele telefoon tijdens uw bezoek is op een aantal afdelingen toegestaan. Behalve op de Intensive Care / Coronary Care, Spoedeisende Hulp en couveusekamer moet uw telefoon altijd uitgeschakeld zijn of op vliegtuigstand staan, dit vanwege de gevoeligheid van de apparatuur. Twijfelt u, vraag er dan gerust naar.

Op iedere patiëntenkamer staat een telefoon waarop u de patiënt rechtstreeks kunt bereiken. Het juiste nummer vindt u op het kaartje dat u van de patiënt zelf of van de verpleegkundige heeft gekregen. Heeft u geen kaartje gekregen, dan kunt u het nummer ook vragen bij de afdeling Receptie & Beveiliging, telefoon: 0495 - 57 21 00.

U kunt eventueel de patiënt op zijn mobiele telefoon bellen. Op een aantal afdelingen zijn mobiele telefoons toegestaan.

© 2014 SJG Weert | Gerealiseerd door Finetic en Beeldvang